Skip to content

Källan – En resa till ditt inre kraftcentrum

English Francaise Italiano Deutsch American Russian

Källan : en resa till ditt inre kraftcentrumKällan är laddad med ritualer, riter och formler som kan förändra liv, och dom vägleder läsarna till den plats i tillvaron där sann magi kan ta sin början.

Ända sedan Ursula James var liten flicka har hon hört en röst. I åratal försökte hon ignorera den, men en personlig fyrtioårskris tvingade henne till sist att lyssna. Det, och det faktum att den som talade dök upp på hennes sängkant en mörk och kall natt. Kvinnan som visade sig för Ursula James var Ursula Sontheil, känd som mor Shipton, en sierska, läkekvinna och, enligt somliga, häxa från femtonhundratalet.

Enligt sägnen brändes mor Shipton på bål som kättare av kungens män, och hennes ande blev fångad i en grotta i Yorkshire. Den grottan hade en ovanlig egenskap: Allt som fördes dit förvandlades till sten av det starkt kalkhaltiga
vattnet i en närbelägen källa. Mor Shipton använde sig av vattnet för att forma en bild av sig själv på klippväggen och öppnade sedan grottan för att kalla till sig behövande. Människor som var sjuka till kropp eller själ kom till henne i grottan och erbjöd henne föremål i utbyte mot hennes helande kraft.

I Källan beskriver Ursula James hur mor Shipton framträdde för henne med nya angelägna profetior för vår oroliga tid – profetior som omfattar formler för det kabbalan kallar tikkun olam – helandet av vår splittrade värld. Mor Shipton ber Ursula James att skriva ner dessa budskap och dela dem med andra – och det har hon gjort, ordagrant, i den här boken.

The above translation was taken from www.livesenergi.se.

Testimonial

I am gripped by the page-turner Ursula James (not forgetting Mother Shipton!) writes, and admire the honesty, courage and humour that the story is shared with.

The book is a wonderful representation of the power of magic to help everyone – wherever they are on their journey – weave the life of their dreams.

The spells work in conjunction with the moon as the book guides you to creating your highest life.

This book is for everyone who dreams big, and is willing to go within to magic those creations into their reality.

Rachel Willis ‘The Psychic CEO’, Founder of Radio Lightworker and Editor of Lightworker Magazine